Nieuwsbericht

Nieuwe Cao-trainingen: schrijf je in!

Profielfoto van Heleen Steenbeek
5 januari 2023 | 1 minuut lezen

Beste HR-professional,

De NVZ organiseert ook dit jaar weer trainingen op het gebied van de CAO Ziekenhuizen. 
De trainingen worden gegeven door onze specialist in arbeidsvoorwaarden, Henriette Walma van der Molen en vinden plaats in de Jaarbeurs (Beatrixgebouw) in Utrecht van 09:30 uur tot 16:30 uur.

•        Maandag 23 januari 2023: Cursus Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten (AMS)
Altijd al de verschillen tussen de CAO Ziekenhuizen en AMS willen weten? Tijdens deze cursus wordt het je haarfijn uitgelegd. De cursus heeft een interactief karakter en biedt ruimte om eigen vragen en casussen  te bespreken. 

•        Dinsdag 31 januari 2023 en dinsdag 7 februari 2023: Verdiepingscursus CAO (tweedaagse cursus)
Werk je op de afdeling P&O en heb je minimaal 2 jaar ervaring met het toepassen van de cao? Volg dan de Verdiepingscursus CAO. Je krijgt inzicht in de achtergronden van de cao-bepalingen en je begrijpt de betekenis en de reden waarom de afspraak zo is geformuleerd. Tussen het volgen van de basiscursus en de verdiepingscursus moet minimaal 1 jaar tijd zitten.

•        Dinsdag 14 maart 2023: Basiscursus CAO Ziekenhuizen
De basiscursus is bedoeld voor NVZ-leden die op een salaris- en/of personeelsadministratie werken en minder dan 2 jaar ervaring hebben met het toepassen van de cao.

Meer weten?
Op onze website vind je het complete overzicht van onze trainingen en bijeenkomsten. Je vindt er meer informatie over de inhoud van de verschillende cursussen en je kunt je direct aanmelden op de training en datum van jouw voorkeur.
Gedurende het jaar worden bovengenoemde cursussen meermaals gegeven. Zodra er nieuwe data beschikbaar zijn, staan deze op de NVZ-site. 

Heb je nog vragen over onze trainingen, dan kun je contact opnemen met Heleen Steenbeek, coördinator evenementen & trainingen via telefoonnummer 06 12 17 80 90 of mail naar trainingen@nvz-ziekenhuizen.nl.