Nieuwsbericht

Zorgvriendenweek 2023 is gestart!

Profielfoto van Rianne Ligtenberg
5 september 2023 | 1 minuut lezen

Iedereen zal vroeg of laat in zijn of haar leven te maken krijgen met een ziekenhuis. Als patiënt, of als bezoeker. Dan pas ervaar je ten volle wat het betekent om de beste zorg te krijgen en hoe belangrijk het is dat je je prettig voelt in deze omgeving. Daarom organiseren we jaarlijks de #Zorgvriendenweek om extra aandacht te vragen voor het werk van de Vriendenstichtingen en Onderzoeksfondsen in onze eigen ziekenhuizen. Voor de eerste keer houden we een 'tour de Friends' in verschillende ziekenhuizen. Dat is een eigen fietsevenement om geld in te zamelen voor een doel passend bij het thema van dit jaar:

Vitaliteit en Leefstijl

Nieuwsgierig geworden? Houd dan deze week onze socialmedia kanalen goed in de gaten. Bezoek onze website www.zorgvriendenweek.nl of kijk mee met de acties in de ziekenhuizen op www.steunjouwziekenhuis.nl.

In 2024 gaan we opnieuw een #Zorgvriendenweek organiseren. Wil je dan ook aansluiten met jouw vriendenstichting of onderzoeksfonds? Stuur een berichtje en/of neem deel aan de kennisgroep Fondsenwerving en profiteer van het gezamelijke optrekken. Samen staan we sterk!

Profielfoto van Maud Huisman
5 september 2023
Profielfoto van Maud Huisman
5 september 2023

Leuk Rianne!

Ik geef het ook door aan onze redactie om de #Zorgvriendenweek onder de aandacht te brengen.

Profielfoto van Rianne Ligtenberg
5 september 2023
Profielfoto van Rianne Ligtenberg
5 september 2023

Dank je Maud. We hopen op een succesvolle week met leuke acties en veel aandacht :-)

 

Groetjes, Rianne