Nieuwsbericht

Rijndam lanceert nieuwe huisstijl en website: VerBaas Jezelf

Profielfoto van Marielle den Heijer
30 september 2021 | 1 minuut lezen

Rijndam Revalidatie heeft vanaf vandaag een ander jasje, met een nieuwe huisstijl, nieuw logo, nieuwe website en nieuwe pay-off. De uitstaling is compleet op de schop gegaan en oogt fris en  vooruitstrevend. Een onderscheidende huisstijl die past bij de ontwikkelingen van het revalidatiecentrum en de ambities voor de toekomst. De nieuwe visuele identiteit wordt stapsgewijs doorgevoerd. De patiënten en zorgprofessionals komen deze nieuwe huisstijl dus steeds vaker tegen.

VerBaas Jezelf campagne
Motivatie is voor revalidatie van levensbelang. Daarom heeft Rijndam als doel om haar patiënten te verbazen. Verbazen over hun eigen kunnen. Zodat zij (weer) Baas kunnen zijn over hun leven. De persoon kunnen zijn die ze graag zijn. Verbazing laat zien dat je meer kan dan je eigenlijk dacht. Verbazing maakt het verschil. Om deze boodschap kracht bij te zetten, lanceert Rijndam tegelijkertijd de campagne VerBaas Jezelf. Deze campagne komt uit de koker van 0to9 Creative Impact Agency, die ook de nieuwe huisstijl en website ontwikkelde. De campagne en bijbehorende pay-off krijgen een centrale plek in de gehele organisatie en zijn terug te zien in veel communicatiemiddelen. 

Website
Ook de nieuwe website van Rijndam is live. Hierop komen alle elementen van de nieuwe huisstijl en campagne samen. Met de vernieuwde website wil Rijndam patiënten en zorgprofessionals op een aantrekkelijke, onderscheidende en toekomstbestendige manier aanspreken. Na de lancering wordt de nieuwe website verder doorontwikkeld en de content verbeterd. Bekijk op www.rijndam.nl de nieuwe VerBaas Jezelf video. 

Vragen
Voor vragen over de nieuwe huisstijl, de afgeleide communicatiemiddelen of algemene zaken over Rijndam, kunt u terecht bij de afdeling Marketing & Communicatie via communicatie@rijndam.nl.  
 

Profielfoto van Frederique Nagtegaal
Frederique Nagtegaal
5 oktober 2021
Profielfoto van Frederique Nagtegaal
Frederique Nagtegaal
5 oktober 2021

Wow Marielle, dat oogt heel anders! Lekker modern, fris en gedurfd. Even uit persoonlijke interesse: in welk CMS is jullie site gebouwd? Heel veel succes met de nieuwe look!