Nieuwsbericht

Vacature Senior medewerker Productie registratie en Controle (Isala Zwolle)

20 februari 2018 | 3 minuten lezen
Geplaatst op: 20-2-2018
Vakgebied: Management, staf en financiën
Uren per week: 32-36
Dienstverband: Bepaalde tijd
Werk- / denkniveau: HBO, WO
Salaris: FWG 60
Reageren vóór: 12-3-2018
Regio: Zwolle


 

De afdeling / Het specialisme

Isala is een topklinisch ziekenhuis met locaties in Zwolle, Meppel, Steenwijk, Heerde en Kampen. De kernvraag die we onszelf binnen Isala steeds stellen is: wat levert hetgeen we doen aan meerwaarde op voor de patiënt? Veiligheid, aantoonbaar goede uitkomsten van zorg, aandacht voor gastvrijheid en efficiënt werken staan voorop. Isala geeft vorm aan haar missie en visie via de gedeelde kernwaarden: open, professioneel en met hart en ziel.

Binnen Isala zijn we continue aan het verbeteren ook ten aanzien van de productieregistratie. De afdeling Finance & Control (F&C) – Productieregistratie en Controle is daarin een belangrijke adviespartner. Om deze rol goed te kunnen invullen zijn we op zoek naar een enthousiast en bevlogen senior medewerker Productieregistratie & Controle (PR&C), een echte adviseur.

Je ontvangt in deze functie leiding van de manager PR&C. Als onderdeel van de stafafdeling Finance & Control biedt de afdeling (zorg)professionals ondersteuning & advies m.b.t. het productie-registratieproces. Hierbij wordt gestreefd naar een correcte en rechtmatige registratie en declaratie conform landelijke wet- en regelgeving. De afdeling PR&C is kader stellend, beleidsbepalend, adviserend en signalerend met continue oog voor verbetering. De afdeling werkt resultaat- en klantgericht en richt zich op het samenwerken. Samen met het team en medewerkers in het registratiecluster wordt gewerkt aan het optimaliseren en standaardiseren van de basisprocessen. Verder wordt er gestreefd naar een kennisontwikkeling passend bij de omvang en aard van de organisatie. Medewerkers van de afdeling spreken elkaar, cliënten en samenwerkingspartners aan op het leveren van een maximale inbreng aan expertise en kwaliteit als ook op het niet nakomen van werkafspraken.
 

De functie

Als senior medewerker PR&C verricht je frontoffice werkzaamheden ter bevordering van een juiste, tijdige en volledige productie-registratie, met de focus op DBC/DOT-zorgproduct en -verrichtingenregistratie. Kerntaken van de functie betreffen onder meer:

 • Monitort en analyseert DBC/DOT- en verrichtingenregistratie o.b.v. verzamelde kengetallen productie
 • Vaardigt richtlijnen en intern beleid uit en geeft instructies over de toepassing van landelijke wet- en regelgeving
 • Signaleert en communiceert verbeteracties
 • Adviseert over noodzakelijke aanpassingen in het registratieproces en monitort hierbij op voortgang
 • Biedt ondersteuning aan het beheer van applicaties welke raakvlakken hebben met de DBC/DOT- en verrichtingenregistratie en signaleert noodzakelijke aanpassingen in geautomatiseerde systemen
 • Biedt ondersteuning op het gebied van zorgprofielen en op het gebied van AO/IC
   
Het profiel
 • Je beschikt over een relevante afgeronde hbo/wo-opleiding en bij voorkeur over kennis van de ziekenhuisfinanciering en DBC/DOT-systematiek
 • Je bent assertief en daadkrachtig, maar beschikt ook over inlevingsvermogen en tact
 • Je hebt oog voor de effecten van eigen beslissingen en activiteiten op (onderdelen) van de organisatie
 • Je beschikt over een rationele drijfveer en denkt van groot naar klein: eerst de hoofdlijn, dan de details
 • Je neemt initiatieven en maatregelen om de gang van zaken te beïnvloeden
 • Je herkent gelegenheden om het bereiken van het doel te bevorderen en grijpt kansen om het doel eerder te bereiken
 • Je bent in staat te blijven presteren onder tijdsdruk, bij tegenslag, teleurstelling en tegenspel
 • Je bent gericht op het behalen van resultaten en doelstellingen en wilt deze op een effectieve en efficiënte manier behalen
   
Het aanbod

De Cao Ziekenhuizen is van toepassing. Deze functie is ingedeeld in FWG 60 met een huidig maximum salaris van € 4.378,00 bruto per maand bij een volledig dienstverband. Je standplaats wordt Zwolle. Daarnaast kan flexibel gebruik gemaakt worden van de secundaire arbeidsvoorwaarden door middel van het meerkeuzesysteem.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor één jaar. Bij gebleken geschiktheid kan dit na een jaar worden omgezet in een vast dienstverband.
 

Meer informatie

Nadere inlichtingen kunnen worden ingewonnen bij Evelien Feijen (week 9 afwezig), manager PR&C, t (038) 424 49 64 en/of Lisanne Hanekamp, senior medewerker PR&C, t (038) 424 57 41.

NieuwsVacaturesOver NVZ Kennisnet