Nieuwsbericht

Werkconferentie Learning@Work

Profielfoto van Marileen van Horne
Marileen van Horne
27 september 2018 | 1 minuut lezen

Op maandag 26 november 2018 organiseert het B-learningplatform van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) de werkconferentie “Learning@Work”. B-learning staat voor een combinatie van verschillende manieren van leren en opleiden, sociale en technologische innovatie, cultuur- en organisatieveranderingen en leiderschap. Tijdens de werkconferentie staan we hierbij stil; keynote speakers en praktijkvoorbeelden helpen ons daarbij.

We trappen de werkconferentie af met Tiny en Tonny die functiedifferentiatie en leren op de werkplek onder de loep nemen. Daarna wordt u meegenomen in B-learning thema’s door de keynote speakers drs. Jitske Kramer, faalkundige Remko van der Drift en prof. dr. Gabriël Anthonio. Alle kennis, goede voorbeelden en ervaringen op het gebied van leren in de Nederlandse ziekenhuizen worden tijdens twee workshoprondes met u gedeeld.

Na afloop van de werkconferentie kunt u de file nog even uitstellen: er is uitgebreid gelegenheid om na te praten en kennis en ervaring te delen tijdens het netwerkdiner. Dit diner is bij de prijs inbegrepen!

Het programma, alle informatie over de keynote speakers en workshops vindt u op de website.

Datum: 26-11-2018
Tijd: 9:45 - 19:30 uur (inclusief inloop en netwerkdiner)
Locatie: Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum te Zeist
Kosten: €100

Inschrijven
U kunt zich op deze pagina inschrijven voor de werkconferentie

We hopen u op 26 november 2018 te verwelkomen!