Nieuwsbericht

Uitnodiging B-learning platform 19 september 2019

Op 28 juni 2019 geplaatst door

Graag nodigen wij u uit voor de bijeenkomst van het B-learning platform op donderdag 19 september van 12.30 - 16.00 uur bij de NVZ, Oudlaan 4 in Utrecht. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 12:30 : Inloop
  • 12:45 : Woord van welkom
  • 13:00 : Warp Industries – Guido Helmerhorst
  • 14:15 : Pauze
  • 14:30 : Elephant Road – George van Houtem
  • 15:45 : Afsluiting 

Warp Industries: Virtual Reality – Guido Helmerhorst

Veel trainingen vandaag de dag zijn eentonig, niet schaalbaar en kunnen bedrijfsprocessen verstoren. Dat kan (en moet) anders: doormiddel van Virtual Reality (VR) traint Warp Industries op basis van interactieve 360 graden video; echte mensen in echte situaties: maar wel vanaf elke denkbare plek. Mensen in levensechte situaties zetten waar ze kunnen oefenen, zodat ze kunnen excelleren in hun werk. Met als resultaat: grote impact bij medewerkers, flexibel en kosteneffectief voor het bedrijf. In deze presentatie neemt Guido Helmerhorst jullie mee in de uitdagingen van het trainen van mensen on the job en hoe VR ook in jullie context kan bijdragen aan kwaliteit en werkgeluk.

Elephant Road: Blended Class – George van Houtem

Online en offline leren van de besten in het vak. Voortdurend leren en je blijven ontwikkelen is essentieel om aansluiting te houden op de steeds snellere ontwikkelingen. Moderne organisaties stellen voortdurend nieuwe eisen aan hun professionals. En de professional op zijn beurt heeft veranderde eisen ten aanzien van leren. Een hoogwaardig aanbod van online trainingen met relevante content en onderwerpen die nu en in toekomst essentieel zijn, is daarbij een goede aanvulling. Het format van de Blended Class is ontwikkeld om maximale impact te maken in de minimale tijd. Een Blended Class is de uitgekiende mix van online leren en livesessies met top experts.

Aanmelden

Meer informatie en direct inschrijven, klik op deze link.

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.