Nieuwsbericht

Vrijkaarten theatervoorstelling Dag & Nacht op 4 maart

Op 23 februari 2018 geplaatst door

Naar aanleiding van het succes van de voorstelling Dag & Nacht als onderdeel van het VMS veiligheidsprogramma wordt nu een unieke ‘huiskamerversie’ – speciaal voor medische staven en kleine teams – uitgebracht.

Op zondag 4 maart 2018 speelt productiehuis Plezant deze huiskamerversie als onderdeel van het Zalige Zondag programma in hun huistheater De Theaterloods in Radio Kootwijk.

Over de voorstelling

Een theatervoorstelling over de heersende cultuur binnen het ziekenhuis in relatie tot het voorkomen van onbedoelde schade bij patiënten. Het (waargebeurde) verhaal over een vaatchirurg die betrokken raakt bij een ernstig incident. Die een uur voorafgaand aan de hoorzitting zijn werkleven aan zich voorbij ziet trekken….. Zijn werkleven trekt aan hem voorbij en een noodkreet werpt licht op de flinterdunne scheidslijn tussen dag en nacht. De maatschappij vraagt om perfectie en de werkdruk is 24/7 voelbaar. Is er nu een probleem of een irreële verwachting? En hoe veilig voelt de arts zich zelf?

Dag & Nacht from Plezant on Vimeo.

Vrijkaarten

Plezant biedt NVZ-leden twee vrijkaarten per instelling aan voor de voorstelling. Ben jij betrokken bij patiëntveiligheid, en wil je 4 maart naar de voorstelling? Mail dan naam + organisatie naar info@plezant.nl. Je ontvangt een bevestiging en routebeschrijving.

Gewone tickets zijn te reserveren via de website. Wil je meer weten over de voorstelling? Neem dan contact op met Plezant.

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Organisatie: Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen
Functie: Communicatieadviseur
Expertise: Communicatie, Social media, Kwaliteit en organisatie, Kwaliteitsvenster, Patiƫntveiligheid, Tekstschrijven, Intranet, CMS