KiPZ - Kennisgroep

Groep

KiPZ - Kennisgroep

Opgericht op: 16 december 2015

Omschrijving

In deze werkgroep delen we nieuws, ontwikkelingen, bijeenkomsten en workshops of voorbeelden over de subsidieregeling Kwaliteitsimpuls, uitvoering van de strategisch opleidingsplannen, leren met rendement en functiedifferentiatie (samen met proeftuinen). Via het forum 'vraag en antwoord', kunnen we met elkaar een discussie starten en elkaar tippen over bijvoorbeeld congressen die door derde partijen worden georganiseerd. Ook bij behoefte aan ondersteunende materialen, vragenlijsten of een workshop over een bepaald thema, dan kan je dat hier delen. Zo kunnen we kennis delen en als NVZ met activiteiten het beste aansluiten bij de behoefte die er is. Daarnaast worden er vanuit de NVZ regelmatig relevante nieuwsberichten gedeeld, documenten geüpload en uiteraard al jullie vragen beantwoord. 

Ziekenhuizen, categorale instellingen en revalidatiecentra zetten de subsidie Kwaliteitsimpuls Personeel Ziekenhuiszorg (KiPZ) in om gericht en planmatig te investeren in de kwaliteiten van de zittende medewerkers. Deze investering kent vele facetten en mogelijkehden, waarbij de NVZ haar leden bij de uitvoering van de subsidieregeling ondersteund. De inspanningen en resultaten van de leden worden gevolgd en waar nodig is er altijd ruimte om kennis te delen en elkaar op weg te helpen. 

Disclaimer: de NVZ vraagt deelnemers van NVZ Kennisnet zorgvuldig op te letten geen bedrijfsvertrouwelijke informatie of anderszins te delen die in strijd is met de Mededingingswet.

Aanvullende informatie over de subsidieregeling staat op de NVZ-website: www.nvz-ziekenhuizen.nl/kwaliteitsimpuls. Daarnaast is het mogelijk om contact op te nemen met het projectteam KiPZ van de NVZ via kwaliteitsimpuls@nvz-ziekenhuizen.nl.

Info

331
leden
Op aanvraag
groep
956
bijdragen