Over NVZ Kennisnet

Welkom bij NVZ Kennisnet, het digitale kennisplatform van de leden van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ).

Hier kun je contact leggen met je collega’s om kennis en ervaring uit te wisselen over thema’s die nodig zijn voor het leveren van goede zorg. Ook biedt NVZ Kennisnet ruimte om praktijkvoorbeelden uit de ziekenhuizen, revalidatiecentra en categorale instellingen te delen. Via NVZ Kennisnet is het gemakkelijk om contact te leggen met collega’s van NVZ-lidinstellingen zonder tussenkomst van e-mail. Het is ook mogelijk om documenten, nieuws en vacatures (gratis) te delen. Zelfs samen een ‘product’ ontwikkelen is mogelijk met dit digitale platform.

Wil je ook toegang tot het NVZ Kennisnet en samen werken aan goede zorg? Maak dan een profiel aan, waarin je aangeeft wat je expertise is en in welke kennisgebieden je geinteresseerd bent. Via de zoekfunctie kun je andere deelnemers vinden of zelf benaderd worden. 

Contact met de NVZ

Heb je een vraag over NVZ Kennisnet? Dan kun je contact opnemen met de beheerders van het kennisnet via nvzkennisnet@nvz-ziekenhuizen.nl.

Voor algemene vragen aan de NVZ kun je contact opnemen met ons via info@nvz-ziekenhuizen.nl. Of bekijk de uitgebreide contactinformatie van de NVZ.