Over NVZ Kennisnet

Welkom bij NVZ Kennisnet, het digitale kennisplatform van de leden van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ).

Hier kunt u contact leggen met uw collega’s uit de zorg om kennis en ervaring uit te wisselen over thema’s die spelen binnen de ziekenhuisbranche. Ook biedt NVZ Kennisnet ruimte om praktijkvoorbeelden uit de ziekenhuizen, revalidatiecentra en categorale instellingen te delen. Via NVZ Kennisnet is het gemakkelijk om contact te leggen met collega’s van NVZ-lidinstellingen zonder tussenkomst van e-mail. Het is ook mogelijk om documenten, nieuws en vacatures (gratis) te delen. Zelfs samen een ‘product’ ontwikkelen is mogelijk met dit digitale platform.

Wilt u ook toegang tot het NVZ Kennisnet en samen werken aan zorg? Maak dan een profiel aan, waarin u aangeeft wat uw expertise is en in welke kennisgebieden u geinteresseerd bent. Via de zoekfunctie kunt u andere deelnemers vinden of zelf benaderd worden. 

Contact met de NVZ

Heeft u een vraag over NVZ Kennisnet? Dan kunt u contact opnemen met de beheerders van het kennisnet via nvzkennisnet@nvz-ziekenhuizen.nl.

Voor algemene vragen aan de NVZ kunt u contact opnemen met ons via info@nvz-ziekenhuizen.nl. Klik hier voor uitgebreide contactinformatie van de NVZ.