Nieuwsbericht

Evaluatie Transparantieregister Zorg - verlenging responstijd tot 12 augustus!

Op 17 juli 2019 geplaatst door

Het Transparantieregister Zorg is opgezet door koepelorganisaties van zorgverleners, zorginstellingen en industrie met het doel de consument of patiënt inzicht te geven in de financiële relaties die zijn/haar zorgverlener heeft met bedrijven. 

In opdracht van het ministerie van VWS voert het Instituut Verantwoord Medicijngebruik (IVM) de evaluatie van het Transparantieregister Zorg uit. De Stichting Transparantieregister Zorg (STZ), de Stichting Code Geneesmiddelenreclame (CGR) en de Stichting Medische Hulpmiddelen (GMH) hebben hun medewerking aan deze evaluatie toegezegd. 

Wilt u daarvoor vóór 12 augustus a.s. bijgevoegde vragenlijst invullen. U kunt de ingevulde vragenlijst rechtstreeks aan het IVM retourneren. Wanneer u anoniem wilt reageren, dan kunt u de enquête ook retourneren via het Transparantieregister (transparantieregister@transparantieregister.nl, onder vermelding van ‘Enquête evaluatie transparantieregister’. Uw antwoorden worden dan onherleidbaar doorgestuurd naar de onderzoekers van het IVM.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met mw. Anke Lambooij van het IVM (e-mail: a.lambooij@medicijngebruik.nl of telefoon: 0888-800 473).

Het blijkt lastig om de juiste contactpersonen binnen ziekenhuizen voor dit dossier te vinden en te benaderen. Namens de NVZ daarom het verzoek om de bijgevoegde enquête in te vullen of door te sturen naar de desbetreffende contactpersoon binnen uw instelling. 

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Trudy Boshuizen

 

Bijlagen

  • (52 KB)
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.