Nieuwsbericht

Uitnodiging B-learning platform 11 april 2019

Op 25 maart 2019 geplaatst door

Graag nodigen wij u uit voor de bijeenkomst van het B-learning platform op donderdag 11 april van 12:30 - 16:00 uur bij de NVZ, Oudlaan 4 in Utrecht. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 12:30 Inloop
  • 12:45 Woord van welkom
  • 13:00 LEV – Lonneke de Laat
  • 14:30 Pauze
  • 14:45 Opzetten van een Online Community – Jet Dingemans
  • 15:45 Afsluiting

LEV – Lonneke de Laat

LEV staat voor: ‘Leren en Versterken’. Een concept dat werkenderwijs is ontwikkeld door studenten, onderwijspartners en de teams. Binnen LEV wordt gewerkt vanuit gelijkwaardigheid en de LEV netwerken dragen bij aan het versterken van het levensgeluk van cliënten. De lerende principes van LEV richten zich op het eigenaarschap, krachtgericht, kijken naar talent en kwaliteit en de werkplek is de leerplek. Bij Cello (ondersteuning voor mensen met een beperking) zijn er zeven lerende netwerken waarbinnen dertig LEV teams actief zijn die een prachtig voorbeeld geven van vernieuwend leren op de werkplek. Lonneke de Laat neemt jullie mee met haar team om de lessons learned met ons te delen.

Opzetten van een Online Community – Jet Dingemans

Zorgcommunity verbindt professionals, goede ideeën en initiatieven. Mensen met een passie voor de zorg delen kennis en ervaringen om de Nederlandse zorg nog efficiënter, beter en leuker te maken! Maar wat is er nodig om een community op te zetten en waarmee moet rekening worden gehouden? Jet Dingemans legt de wereld van een Online Community uit en biedt praktische tools en handvatten voor het gebruik ervan.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor de bijeenkomst? Klik dan op deze link.

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.