Nieuwsbericht

Uitnodiging B-learning bijeenkomst op 7 maart 2023: het blended-leren-spel

Profielfoto van Yolanda Rops
3 februari 2023 | 1 minuut lezen

Het B-learningplatform organiseert een interactieve bijeenkomst over het blended-leren-spel van Ennuonline.

Het spel is ontwikkeld door de experts Sibrenne Wagenaar en Joitske Hulsebosch van Ennuonline en auteurs van het boek "Blended Leren Ontwerpen". Speel het spel en verrijk je kennis over blended leren!

Wat ga je doen?
Je leert terwijl je speelt. Je ontwerpt samen met 4 à 5 deelnemers een krachtig blended ontwerp voor een concreet vraagstuk. Gebruik verschillende leeractiviteiten en een set tools als ingrediënten voor je ontwerp. Na afloop zie je de ontwerpen van andere teams en bespreken we de elementen van een effectieve blended-aanpak. Je doet nieuwe ervaringen en veel inspiratie voor blended leren op.

Voor wie is de bijeenkomst interessant?
Voor adviseurs leren & ontwikkelen, opleiders, opleidingsadviseurs en managers leerhuis/opleiden in ziekenhuizen, categorale instellingen, revalidatiecentra en klinieken van de NVZ.

Datum, tijd en locatie
De online bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 7 maart 2023 van 15:00 - 16:30 uur via Zoom.

​Aanmelden?
Schrijf je hier in voor de bijeenkomst. Aanmelden kan tot en met 6 maart 17.00 uur.
Registreer je met het e-mailadres van de instelling waar je werkzaam bent.

Er zijn 90 plaatsen beschikbaar voor deze bijeenkomst. Indien de bijeenkomst vol is, kun je je aanmelden voor de wachtlijst.
Mocht je onverhoopt niet kunnen deelnemen, meld je dan op tijd af. Dit kan door de link te gebruiken in de deelnamebevestiging of een e-mail te sturen naar kwaliteitsimpuls@nvz-ziekenhuizen.nl.

De link voor de bijeenkomst ontvang je enkele dagen voor aanvang.   

Mail je vragen
Heb je vragen voor Sibrenne en Joitske? Mail ze uiterlijk 27 februari aan Yolanda Rops via kwaliteitsimpuls@nvz-ziekenhuizen.nl.