Nieuwsbericht

De NVZ zoekt ziekenhuizen die een presentatie willen geven over hun visie op een andere manier aantonen van bevoegd en bekwaam bij RVH en VBH

Profielfoto van Yolanda Rops
22 augustus 2023 | 1 minuut lezen

Binnen een aantal ziekenhuizen is de laatste jaren een nieuwe visie ontwikkeld over het op een andere manier aantonen van bevoegd en bekwaam bij RVH en VBH. Deze nieuwe visie gaat over bekwaamheid, (samen) leren in het werk, vakmanschap en vertrouwen in de zorgprofessional.

De NVZ is op zoek naar ziekenhuizen die een korte presentatie willen geven over hun visie en beleid tijdens een vragenuur.

In 2022 heeft de NVZ in samenwerking met een viertal ziekenhuizen hierover vragenuren georganiseerd. Vanwege de grote belangstelling voor dit onderwerp wil de NVZ graag opnieuw deze vragenuren aanbieden. Het doel van het vragenuur is vooral met elkaar in gesprek te gaan, ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Aan elk vragenuur kunnen maximaal 15 personen deelnemen, zodat een goed gesprek mogelijk is.

De vragenuren vinden plaats in de periode oktober en november 2023.

Je kunt contact opnemen met Yolanda Rops als je een presentatie zou willen geven en voor informatie: kwaliteitsimpuls@nvz-ziekenhuizen.nl  of 06-820 50 910.