Nieuwsbericht

Promotiefilm B-learningplatform

Profielfoto van Yolanda Rops
25 januari 2024 | 1 minuut lezen

De NVZ brengt het B-learingplatform graag onder de aandacht van haar leden en heeft daarom een promotiefilmpje gemaakt. Daarin zie je wat het platform is en doet.  Help je mee de kennisnetgroep van het B-learningplatform te vergroten? Breng dan de promotiefilm onder de aandacht van jouw collega’s die zich bezighouden met leren en opleiden. In deze kennisnetgroep vind je alle uitnodigingen voor (online) bijeenkomsten en de presentaties/terugblik van de bijeenkomsten.

Zo help je mee

Als je wilt meehelpen aan de bekendheid van het B-learning platform, mail dan de onderstaande tekst naar collega’s. Alvast bedankt voor je medewerking!

Ken je het B-learningplatform al? Dit online platform op het NVZ Kennisnet is er speciaal voor adviseurs leren & ontwikkelen en managers Opleiden/Academie/Leerhuis in ziekenhuizen, categorale instellingen en revalidatie-instellingen. Er is een filmpje gemaakt waarin je ziet wat het platform is en doet.

Kijk hier de promotiefilm van het B-learningplatform

Door je aan te melden voor het B-learningplatform, kun je trends en ontwikkelingen in leren en ontwikkelen volgen en kun je daar zelf ook aan bijdragen. Het B-learningplatform is te vinden op www.nvz-kennisnet.nl. Na het aanmaken van een account zoek je in ‘Groepen’ op B-learning. Op het platform vind je actuele berichten en een agenda van bijeenkomsten. Je kunt er vragen stellen, reageren op andere vragen, tips vinden en delen, een oproep op het digitale prikbord plaatsen of een poll plaatsen. Zo kom je op een laagdrempelige manier in contact met opleidingscollega’s uit andere ziekenhuizen en instellingen. Na aanmelding ontvang je per e-mail automatisch de updates en uitnodigingen voor komende webinars en bijeenkomsten.