Nieuwsbericht

Uitnodiging B-learningcongres 'Copy, Paste; de kunst van het afkijken'

Profielfoto van Anita Lenarduzzi
27 januari 2016 | 1 minuut lezen

Op donderdag 7 april 2016 is het zover. Voor de vierde maal organiseert de NVZ het B-learning congres ‘Copy Paste; de kunst van het afkijken’ in De Glazen Ruimte in Maarssen. Wij nodigen u van harte uit aanwezig te zijn.

Bij dit congres draait het allemaal om ‘copy, paste’. De ontwikkelingen op het gebied van e-learning in de ziekenhuizen zijn immers talrijk. Het congres staat daarom vandaag in het teken van praktijkverhalen. Wat kunnen we van elkaar leren of zelfs afkijken en overnemen?

Iedere gastspreker of expert benadert het thema op eigen wijze; van online mindfullness tot opbrengsten van digitaal leren. Tijdens de themasessies is er gelegenheid om een specifiek thema of onderwerp verder uit te diepen. Door de verschillende invalshoeken is het congres gericht op een breed publiek dat zich bezighoudt met opleiden en ontwikkelen binnen de branche ziekenhuizen.

Kom naar het B-learningcongres en doe nieuwe kennis en inspiratie op in een prikkelende, interactieve omgeving, waar u bovendien tal van praktische toepassingen krijgt aangereikt. Deelname is exclusief voor leden en bedraagt slechts € 100,-. Op onze website vindt u het volledige programma en een overzicht van alle sprekers en themasessies. U kunt zich direct inschrijven en tevens aanmelden voor het volgen van twee themasessies naar keuze.

We zien u graag op 7 april a.s.!