Nieuwsbericht

Congres Tijd voor Verbinding ‘Samen vooruit in patiëntveiligheid' - 26 september 2024 - Schrijf je in!

Profielfoto van Anita Lenarduzzi
18 april 2024 | 1 minuut lezen

Op donderdag 26 september 2024 organiseert Tijd voor Verbinding alweer het vierde patiëntveiligheidscongres met als titel: ‘Samen vooruit in patiëntveiligheid’. Tijdens het congres krijg je inspiratie, kennis en de nieuwste inzichten rondom patiëntveiligheid in de medisch specialistische zorg.

Een greep uit het programma

We gaan van start met een wervelende keynote van Helen Bevan. Vanuit een jarenlange, invloedrijke positie op het gebied van kwaliteitsverbetering en leiderschap in de zorg, deelt Helen met ons inzichten en biedt zij handvatten om kwaliteit van zorg en patiëntveiligheid in Nederland continue te verbeteren en zij laat zien welke rol je hier zelf in hebt. It’s up to you!

Verder staan op het programma interessante sprekers, zoals o.a. Joriene Beks, Manon Roest en Marit de Vos, die inzichten delen rondom de vier hoofdthema’s binnen het programma.

Je kunt masterclasses volgen en er is een groot netwerkplein opgezet waar we elkaar kunnen ontmoeten en verbinding leggen. Mis ook de feestelijke afsluiting niet!

Deel je kennis!

Je kunt zelf ook een bijdrage leveren aan het programma door een interactieve deelsessie te geven. Ben jij zorgprofessional en wil je andere collega’s deelgenoot maken van een praktijkvoorbeeld of initiatief dat past bij het gedachtegoed van Tijd voor Verbinding (denk aan: Safety-II, multidisciplinair gesprek)? Of is binnen jouw instelling inspiratie beschikbaar over het veiligheidsthema antistollingszorg of kwetsbare ouderen?  We nodigen je van harte uit om je kennis te delen! Via deze link vind je meer informatie en hoe je je hiervoor kunt aanmelden


Meld je aan!
Het congres vindt plaats in NBC in NIeuwegein. Ga snel naar de website van Tijd voor Verbinding om je in te schrijven De toegang is geheel gratis en je ontvangt direct een bevestiging via je mail. Neem ook regelmatig even een kijkje op de congrespagina’s, de inhoud wordt regelmatig bijgewerkt.

Tip: ken je collega’s die ook geïnteresseerd zijn, stuur de uitnodiging aan hen door!