Nieuwsbericht

Congres ‘De volgende stap in patiëntveiligheid’ vindt online plaats

Profielfoto van Anita Lenarduzzi
10 november 2021 | 1 minuut lezen

Op 18 november 2021 organiseert Tijd voor Verbinding het congres ‘De volgende stap in patiëntveiligheid’. Gezien de huidige situatie rondom COVID, gaat het congres in een digitale vorm georganiseerd worden. Veiligheid staat immers bij ons hoog in het vaandel.

Tijd voor Verbinding studio
De Midden Nederland Hallen, waar het congres plaatsvindt, worden speciaal voor
18 november omgebouwd tot een studio. Hier zijn, naast het regieteam van Tijd voor Verbinding, de keynote sprekers, workshopleiders en tal van andere spelers die een rol hebben tijdens de verschillende onderdelen, aanwezig.

Dagvoorzitter Maarten Bouwhuis begeleidt, net als in het oorspronkelijke programma, vanuit de ‘Tijd voor Verbinding Studio’ de dag die bol staat van inspiratie op het gebied van kwaliteit van zorg en patiëntveiligheid. Samen met circa 500 andere deelnemers krijg je volop de gelegenheid om digitaal contacten te leggen met zorgprofessionals en ervaringsdeskundigen uit het veld.

Online Workshopprogramma en Verbindingsplein
Je kunt zelf een actieve bijdrage leveren aan het programma door online mee te doen aan de workshops en door het Verbindingsplein te bezoeken. Hier vind je tal van activiteiten, zoals het Ideeëntheater met pitches, onderzoeksinformatie bij ZonMW, Net-werkt! of je organiseert er een online Meet&Greet. Wil je contact leggen met zorgprofessionals en ervaringsdeskundigen uit het veld, dan is dit het moment.

Programma en communicatie
Het digitale programma, informatie omtrent deelname en andere praktische informatie zal zo snel mogelijk op de congreswebsite worden gedeeld. Voor vragen kun je contact opnemen via programmatvv@congresbureau.nl

Ben jij erbij?
Heb jij je al aangemeld? Het kan nog steeds. Omdat het congres in digitale vorm plaatsvindt, hebben we ruimte voor extra inschrijvingen. Ga naar de congrespagina met alle details en schrijf je in om online deel te nemen aan het congres en workshops naar keuze!  

We gaan een mooi programma neerzetten en zien je graag op de 18e!