Nieuwsbericht

Wat is het imago van je ziekenhuis onder huisartsen?

Profielfoto van Maud Huisman
30 april 2018 | 1 minuut lezen

Vorig jaar hebben we een grootschalig onderzoek naar het imago van ziekenhuizen uitgevoerd onder publiek, bezoekers en patiënten. Elk ziekenhuis is gemeten op bekendheid, reputatie, imago en loyaliteit. Dit jaar gaan we verder en zetten we het imago-onderzoek uit onder verwijzers.

Onderzoek
In samenwerking met onderzoeksbureau Newcom Research & Consultancy en de Landelijke Vereniging van Huisartsen (LHV) houden we voor de zomer een grootschalig landelijk imago-onderzoek. In dit grote onderzoek beoordelen circa 2.000 huisartsen de ziekenhuizen in hun regio op bekendheid, beeldvorming en voorkeur. 

Vergelijking
Na dit onderzoek weet je als ziekenhuis precies hoe je er voor staat onder huisartsen en waarom ze aan jou doorverwijzen (of juist niet). Uniek aan deze monitor is dat je inzicht hebt in wat de sterke punten van het ziekenhuis zijn ten opzichte van de landelijke benchmark. Desgewenst kan je ziekenhuis de eigen resultaten ook vergelijken met de regionale cijfers.

Meedoen?
Wil je weten hoe het imago van je ziekenhuis door huisartsen beoordeeld wordt? Vraag dan meer informatie aan over de benchmarkmogelijkheden en prijzen via de website van Newcom Research & Consultancy. Of bel 088 770 46 00. De NVZ heeft speciale tarieven afgesproken voor haar leden. Als je vooraf (tot en met 1 juni) instapt, krijg je nog eens extra 15 procent korting.