Nieuwsbericht

Ondersteuning voor VIPP 5-deelnemers - begeleid live gaan met MedMij

22 juni 2022 | 1 minuut lezen

De VIPP 5-deadline voor het technisch ontsluiten van gegevens uit het EPD is op 30 september aanstaande. In de praktijk zien wij dat, na het behalen van het MedMij-label, verder testen in de keten EPD-leverancier, DVZA en PGO nodig is voor succesvolle uitwisseling. Daarom kunnen deelnemers aan VIPP 5 voor module 1 ondersteuning krijgen om na kwalificatie en acceptatie te komen tot livegang in een productieomgeving.

VIPP 5 gaat deze ondersteuning bieden samen met Stichting MedMij, VZVZ, Nictiz en PROVES-MedMij. Hiervoor kunnen zorginstellingen en leveranciers kiezen uit twee routes:

  • Route 1 - ondersteund testen
  • Route 2 - zelfstandig testen

Op woensdag 13 juli tussen 13:30 en 17:00 is de kick-off van route 1.

Locatie: op het kantoor van de NFU aan de Oudlaan 4 te Utrecht of via Teams.

Tijdens deze kick-off ontvangen deelnemers informatie over het proces en wat de ondersteuning inhoudt. Deze dag is ook interessant voor geïnteresseerden voor route 2, omdat we tijdens de kick-off toelichtingen welke ondersteuning uit route 1 ook bruikbaar is voor route 2 (bijvoorbeeld kennissessies en het delen van lessons learned). De kick-off is een hybride event.

Wil je gebruikmaken van deze (kosteloze) ondersteuning? Lees dan eerst de aanvullende informatie in de bijlage en kijk of je aan de instapvoorwaarden voldoet.

Bijlagen

NieuwsVacaturesOver NVZ Kennisnet