Nieuwsbericht

#zorgvriendenweek - 5 tot en met 9 september

Profielfoto van Rianne Ligtenberg
16 augustus 2022 | 1 minuut lezen

Dag allen,

Het is zover! De allereerste Zorgvriendenweek gaat binnenkort van start. De week waarin we gezamenlijk laten zien wat vriendenstichtingen en onderzoeksfondsen van de Nederlandse ziekenhuizen voor de patiëntenzorg betekenen.

Doe mee en zet van 5 tot en met 9 september jouw vriendenstichting of onderzoeksfonds in de spotlights en laat het sociale gezicht van jouw ziekenhuis zien!

Het is een unieke kans om je projecten en/of onderzoeken te promoten. Doordat deze week meerdere ziekenhuizen tegelijkertijd via social media aandacht aan deze campagne geven, lift jouw stichting hierop mee. Je kunt meedoen op een manier die past bij jouw ziekenhuis en de kosten van deelname zijn nihil met dank aan onze sponsoren!

Bekendheid

Deze eerste Zorgvriendenweek is gericht op meer bekendheid te creëren voor het werk wat we doen. In komende jaren zullen we deze week in gaan zetten om meer donateurs en sponsoren te werven. De Zorgvriendenweek vindt ieder jaar in de eerste week van september plaats. Dus zet het ook alvast in de agenda voor 2023!

Hoe kan je mee doen?

We hebben een toolkit samengesteld waarin je een kant en klaar pakket vindt om in te zetten en jouw vriendenstichting of onderzoekfonds tijdens de Zorgvriendenweek in het zonnetje te zetten.

De Toolkit bevat mooie social media templates, algemene foto’s en voorbeeldteksten die je kunt inzetten op jouw social media kanalen. We willen je dan ook hartelijk uitnodigen om een kijkje te nemen op onze website www.zorgvriendenweek.nl en je aan te melden. Na jouw aanmelding ontvang je van ons de toolkit.

Op de website zie je de al deelnemende vriendenstichtingen en onderzoekfondsen en lees je over de 5 verschillende social media dagthema’s met interessante links naar artikelen en video’s. Ook kun je je op donderdag 8 september om 10 uur aanmelden voor een online meeting met Arjen van Ketel over nalatenschappen werving voor ziekenhuizen. Opgeven kan via https://zorgvriendenweek.nl/sprekers/ Zeker aan te bevelen!

Heb je nog vragen? Neem dan met ons contact op via onderstaande gegevens:

Een hartelijke groet,

Beer Lankhorst en Rianne Smalbrugge
lankhorstB@maasstadziekenhuis.nl en rianne.smalbrugge-ligtenberg@mst.nl 

Kennisgroep Fondsenwerving
Wil je op de hoogte blijven, ideeën delen en ervaringen uitwisselen over fondsenwerving? Vraag dan lidmaatschap aan bij de kennisgroep Fondsenwerving.