Nieuwsbericht

Beëindiging Platform AVG per 1 januari 2019

Op 19 december 2018 geplaatst door

Sinds 25 mei 2018 is de AVG van kracht en via het Platform AVG op NVZ Kennisnet is veel kennis & informatie gedeeld en zijn veel vragen & antwoorden uitgewisseld. Eenduidige informatievoorziening en communicatie over privacy en informatiebeveiliging is en blijft belangrijk.

Om versnippering van de informatie te voorkomen is het noodzakelijk dat de NVZ de juiste doelgroepen kan bereiken. Daarom is besloten om niet langer dit thematische AVG Platform te faciliteren en dit per 1 januari te beëindigen. Algemene documenten komen (voor zover nog van toepassing) op de algemene NVZ website.

Daarna zal het AVG dossier en de bijbehorende informatie beschikbaar blijven voor specifieke doelgroepen via reeds bestaande (andere) werkgroepen op NVZ Kennisnet. Voor FG's is daartoe inmiddels een eigen besloten platform ingericht en voor CISO's en privacy officers is er al langere tijd het Netwerk Informatiebeveiliging. Ook op het Juristennetwerk zal het AVG dossier vanzelfsprekend op de agenda blijven staan.

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.