Nieuwsbericht

Maak kennis met de revalidatie op 4 december

Profielfoto van Felice Olsman
31 oktober 2023 | 1 minuut lezen

Heb je vanuit je werk in de (ziekenhuis)zorg wel eens te maken met de revalidatiesector, dan is de bijeenkomst op 4 december van Revalidatie Nederland een goede manier om nader inzicht te krijgen in waar de revalidatie zich mee bezig houdt.

Regelmatig starten binnen en buiten revalidatiecentra en -afdelingen nieuwe medewerkers, die zelf geen revalidatiezorg verlenen. Om hen te verwelkomen in de revalidatie, organiseren Revalidatie Nederland en De Tolbrug Specialistische Revalidatie een speciale ‘Maak kennis met de revalidatie’-ochtend, op maandag 4 december tussen 9.45 – 12.15 uur in ‘s-Hertogenbosch.

Ook wanneer je niet direct met revalidatiezorg te maken hebt

Deze bijeenkomst is bedoeld voor (startende) professionals die met de revalidatie in aanraking komen, maar niet dagelijks te maken hebben met patiëntenzorg. Dus werk je bijvoorbeeld bij een zorgverzekeraar, ministerie, gemeente, ziekenhuis, zorginstelling of -afdeling waar je te maken krijgt met de revalidatiesector, dan is deze bijeenkomst op 4 december een ideale kennismaking met de revalidatie. Ben je student of heb je om andere redenen interesse in de medisch specialistische revalidatie? Dan ben je ook van harte welkom.

Overzicht van de revalidatiesector in 1 ochtend

Tijdens een afwisselend programma krijg je op één ochtend een goed overzicht van de revalidatiesector en maak je kennis met ervaringsdeskundigen en behandelaars. Aan bod komen onderwerpen als: wat gebeurt er in de medisch specialistische revalidatie en met welke resultaten, het belang van multidisciplinaire samenwerking, wetenschappelijk onderzoek, innovatie en de gedeelde passie voor het revalidatievak.
 
Kijk voor meer informatie op onze website en meld je aan: https://lnkd.in/gfjw-g9p