Nieuwsbericht

vernieuwde samenwerking tussen Profportaal Zorg en Noordhoff Health

Op 22 maart 2019 geplaatst door

Profportaal Zorg, de coöperatieve vereniging voor leeroplossingen, waar inmiddels een kleine 50 ziekenhuizen en zorginstellingen bij zijn aangesloten, heeft afgelopen woensdag 20 maart de hernieuwde samenwerking met Noordhoff Health beklonken.

Met het gezamenlijk ontwikkelde 'ZorgPad Professional', de opvolger van de CampusMed, CampusCare en Profportaal Zorg e-learning is - is mede dankzij de intensieve interactie tussen zorgprofessionals uit PPZ en de uitgever - een flexibel te arrangeren verzameling van leerpaden ontstaan. Met ‘bouwstenen’ om ook zélf je leerpaden samen te stellen. Daarnaast hebben we AskMe, de digitale assistent voor zorgprofessionals, ontwikkeld vanuit de praktijk.  Ook deze oplossing voor werkplekondersteuning en werkplekleren is een bewijs van de kracht van onze samenwerking. We zetten deze unieke publiek-private samenwerking dan ook heel graag voort.

Profportaal Zorg werkt tevens samen met Mediasite en Good Habitz. Hiermee is in de loop van de tijd een 'klaverblad' aan leeroplossingen die het mogelijk maakt om leer- en ontwikkelingsvraagstukken voor zorg- en andere professionals langs verschillende invalshoeken aan te pakken.

Daarbij gaat Profportaal Zorg altijd uit van haar visie op werkplekleren. 

Meer weten over onze vereniging? Vind ons op www.profportaalzorg.nl en bel met onze regiomanagers, of kom langs voor een kopje koffie op de Playground van Next Learning  in de Brabanthallen in den Bosch op 2 april.http://www.profportaalzorg.nl/nieuws-blogs

Bijlagen

  • (103 KB)
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.