Nieuwsbericht

Profportaal Zorg verzorgt drie interactieve sessies op Health Learning Summit 2019

Op 28 mei 2019 geplaatst door

Profportaal Zorg, de coöperatie die zich richt  op het ontwikkelen  van leeroplossingen  en beleid vóór en door de zorg, is actief aanwezig op de komende Health Learning Summit. Met 48 leden (dat zijn ruim 56 ziekenhuizen en zorginstellingen) is PPZ niet meer weg te denken uit het leerlandschap van de zorg.

Naast een stand, waar je kunt spreken met onze regiomanagers en met andere leden, verzorgt PPZ een masterclass over implementatie en adoptie van nieuwe leermiddelen in organisaties aan de hand van het PPZ werkplekleren model (met daarin een actief praktijkvoorbeeld vanuit het ETZ Tilburg over de adoptie van videoleren in de organisatie).

Daarnaast zijn er twee interactieve workshops; één over het door Noordhoff Health en Profportaal Zorg gezamenlijk ontwikkelde AskMe, een performance support tool die naadloos past binnen de moderne visie op werkplekleren.  Deze workshop neemt de deelnemers mee in hoe je snel en effectief content voor AskMe kan ontwikkelen en hoe de PPZ-AskMe bibliotheek (vrije uitwisseling van content tussen leden van PPZ) eruit zal gaan zien.

In de andere workshop gaan we  in op 3 manieren waarop je een video kunt maken. Het is een hands-on workshop, waarin je leert wat de tips en tricks zijn van het maken van een video die is bedoeld voor instructie, motivatie en uitleg. Na deze workshop kan je in je eigen organisatie meteen aan de slag met videoleren. De sprekers zullen je tevens meer vertellen over de gezamenlijke videobibliotheek van PPZ.

Kom langs voor een praatje, of doe mee met de workshops, maar let op: schrijf je wel op tijd hiervoor in!

Aanmelden en extra korting voor leden van PPZ.

Het Health Learning Summit is interessant voor iedereen die zich bezighoudt met leren en ontwikkelen in de zorg, zoals leerhuismanagers, hr-adviseurs en opleidingsfunctionarissen. Aanmelden kan via https://www.healthlearningsummit.nl/. Wie zich voor 31 mei aanmeldt profiteert van vroegboekkorting.  Leden van PPZ krijgen daarboven extra korting op de toegangsprijzen.

Bijlagen

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.