Nieuwsbericht

Nieuws van je collega’s

Profielfoto van Tea van Lingen
22 december 2016 | 1 minuut lezen

Wat is er actueel bij je collega's? Een mooie ontwikkeling in de zorg voor de patiënt, een mijlpaal bereikt? Vanaf nu kunnen we deze berichten met elkaar delen op NVZ Kennisnet.

De NVZ krijgt regelmatig persberichten van leden toegestuurd die ook interessant zijn voor andere lidinstellingen. Om zoveel mogelijk van dit soort berichten te kunnen delen, is er een nieuwsrubriek op NVZ Kennisnet aangemaakt: Nieuws van je collega’s.

We zullen vanuit de NVZ regelmatig berichten doorplaatsen die we langs zien komen. We maken daarvoor zoveel mogelijk gebruik van nieuws dat we binnenkrijgen via rss-feeds. Is het nieuws van jouw site ook beschikbaar via rss? Geef ons de url door via nvzkennisnet@nvz-ziekenhuizen.nl.

Uiteraard kun je ook zelf nieuwsberichten plaatsen. Dus, heb jij nieuws dat interessant is om te delen? Of ben je trots op een ontwikkeling in jouw huis? Deel je nieuws met je collega’s!

> Klik op ‘Plaats nieuwsbericht’
> Vul titel, introductie en bericht in en klik op ‘Opslaan’. Je kunt ook alleen een korte tekst plaatsen en doorverwijzen naar het volledige nieuwsbericht op je eigen website. De link naar je eigen website vul je in bij ‘Bron’.