Nieuwsbericht

Serious Cycling voor Serious Request

Profielfoto van Corine Bakker
Corine Bakker
23 december 2016 | 1 minuut lezen

Revant | centrum complex chronisch longfalen in Breda (voorheen bekend als Schoondonck longrevalidatie) organiseerde zaterdag 10 december jl. een gesponsorde fietstocht voor het goede doel van Serious Request 2016: het voorkomen van kindersterfte door longontsteking.

De verschillende teams vertrokken vanuit Beatrixoord (UMCG Centrum voor Revalidatie te Haren, Groningen), CIRO (expertisecentrum voor chronisch longfalen te Horn, Limburg) en UCCZ Dekkerswald (te Groesbeek, Gelderland), waar zij cheques in ontvangst namen voor het goede doel. Daarna vertrokken de deelnemers op de fiets richting Breda en legden samen 470 kilometer af.

Omstreeks 17.15u arriveerden de fietsers bij Revant revalidatiecentrum | Breda waar ze feestelijk werden onthaald door collega’s, familie en vrienden. Ondanks weer en wind was het een dag vol gezelligheid en samenhorigheid. Kortom, een geweldige en uitdagende ervaring.

Tijdens het feestelijke welkom onthulden zij het (voorlopig) opgehaalde bedrag van maar liefst 7.500 euro. Op donderdag 22 december a.s. schenkt Revant centrum chronisch complex longfalen de eindcheque aan Het Glazen Huis in Breda.