Nieuwsbericht

Webinar: COVID-19-vaccins voor zorgprofessionals

5 januari 2021 | 1 minuut lezen

Krijg antwoorden op prangende vragen over het COVID-19 vaccin in het webinar COVID-19-vaccin: live uitzending voor zorgprofessionals op woensdag 13 januari 2021 om 20.00uur.

Schrijf je gratis in om je zo goed mogelijk inhoudelijk te laten informeren over de COVID-19-vaccins. Er is mogelijkheid tot accreditatie.

Je kan vooraf al vragen stellen. De meestgestelde vragen worden zoveel mogelijk beantwoord tijdens de live-uitzending. De uitzending wordt live vanuit Hilversum uitgezonden en richt zich volledig op de zorgprofessionals.

Aan tafel zitten landelijk woordvoerder van het RIVM Hans van Vliet (programmamanager COVID-19-vaccinatie), Cécile van Els (hoogleraar Vaccinologie, immunoloog, RIVM), Karin van Haaren (huisarts, beleidsmedewerker NHG, auteur Praktijkhandleiding COVID-19-vaccinatie). Patrick Bindels, hoogleraar huisartsgeneeskunde ErasmusMC, zit het voor.

Tijdens de uitzending ontvang je direct toepasbare informatie. Dit eerste webinar richt zich op de vaccins zelf en niet op de distributie ervan.

6 januari 2021

Klopt het dat ik niet kan inschrijven voor de webinair Covid

NieuwsVacaturesOver NVZ Kennisnet