Nieuwsbericht

Wat is jouw ervaring op de werkvloer?

4 februari 2021 | 1 minuut lezen

Doe mee aan dit onderzoek en deel jouw ervaring

In Zorg en Welzijn is het belangrijk dat we goed weten wat de positieve en misschien minder positieve ervaringen zijn van werknemers op de werkvloer. Zo kunnen we zorgen voor een betere werkomgeving.

Jouw input is belangrijk
Vertel daarom wat jouw ervaring is door de online vragenlijst in te vullen. Je input wordt gebruikt voor oplossingen die jou en je collega’s uit de sector helpen.

Vul hier de vragenlijst in

Achtergrond
Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en sociale partners uit de zorg- en welzijnssector, waaronder de NVZ, ontwikkelen gezamenlijk een aanpak tegen agressie en ongewenste omgangsvormen in de zorg- en welzijnssector.

De eerste stap in deze aanpak is dit onderzoek onder werknemers in de zorg-en welzijnssector. Dit onderzoek wordt in samenwerking met PGGM&Co en marktonderzoeksbureau Ipsos uitgezet.

Het doel van dit onderzoek is tweeledig:

  1. inzicht krijgen in de verschillende vormen en bronnen van agressie en ongewenst gedrag in de sector zorg en welzijn op dit moment;
  2. in kaart brengen van de ondersteuningsbehoefte van werknemers als het gaat om de aanpak van agressie en ongewenst gedrag.


Het kost ongeveer 15 minuten om de vragenlijst in te vullen. Dit is volledig anoniem.
 

NieuwsVacaturesOver NVZ Kennisnet