Nieuwsbericht

vacature Beleidsmedewerker kwaliteit en veiligheid SJG Weert

Profielfoto van Margriet Nouwen-Jacobs
(onbekend)
20 september 2017 | 1 minuut lezen

Beleidsmedewerker(s) Kwaliteit en Veiligheid

Sluitingsdatum: 12-10-2017

Kom jij onze afdeling versterken?

De functie

Afdeling kwaliteit en veiligheid bestaat uit 3 medewerkers (2,5 fte) onder leiding van een hoofd, die rapporteert aan de directie. Dit team is gezamenlijk verantwoordelijk voor alle werkzaamheden op gebied van kwaliteit en veiligheid die in het ziekenhuis voorkomen. Denk hierbij o.a. aan prestatie-indicatoren, zorgpaden, documentbeheer, interne audits, incident melden, calamiteiten en NIAZ-accreditatie. Ter vervanging van een collega en nieuwe ontwikkelingen op de afdeling zoeken wij twee beleidsmedewerkers die kunnen meedenken in het grote geheel, maar vooral ook uitvoerend meewerken. Onze nieuwe collega is consciëntieus, doortastend en een stevige gesprekspartner op verschillende niveaus, maar ook kritisch en bovenal een loyale teamspeler. Verder gaat de voorkeur uit naar personen met een sterk analytisch vermogen en/of met een verpleegkundige achtergrond. Kun jij onze afdeling versterken? Kun jij bijdragen aan de uitdaging om in de hele organisatie kwaliteit en veiligheid bovenaan op de agenda te krijgen en te behouden?

Wat vragen we?

Minimaal HBO/WO-opleiding met minimaal 1 jaar werkervaring binnen kwaliteit en veiligheid, bij voorkeur binnen de gezondheidszorg. Ruime ervaring in digitale kwaliteitssystemen en het Officepakket. Goede sociale en communicatieve vaardigheden. Goed gevoel voor verhoudingen en organisatiesensitief. Resultaatgericht met een proactieve houding. Participeren in interne en externe projecten. Procesmatig werken.

Wat bieden we?

Is overeenkomstig het FWG 3.0-systeem. Voor het overige is de CAO-Ziekenhuizen van toepassing. Een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar met bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vaste aanstelling. Salariëring is overeenkomstig het FWG 3.0-systeem. Voor het overige is de CAO-Ziekenhuizen van toepassing.

 NB De sollicitatiegeprekken vinden plaats op 18 en 19 oktober a.s. Een assessment behoort tot de mogelijkheden.

https://www.sjgweert.nl/professionals/werken-in-sjg-weert/vacatures/vacature/%21YToxOntpOjA7czoxNToidmFjYW5jeToxOTEyODc1Ijt9%2128f8e45c92?Beleidsmedewerker%28s%29+Kwaliteit+en+Veiligheid

Bijlagen