Nieuwsbericht

Inschrijven landelijke online conferentie Programma Uitkomstgerichte Zorg

3 mei 2021 | 2 minuten lezen

Op dinsdag 8 en donderdag 10 juni organiseert het Programma Uitkomstgerichte Zorg een landelijke online conferentie. Bij deze bent u van harte uitgenodigd! Via de conferentie willen we kennis delen, elkaar enthousiasmeren en verschillende voorbeelden, ideeën, instrumenten en contacten aanreiken om in de eigen praktijk met uitkomstgerichte zorg aan de slag te gaan. U kunt zelf kiezen welke delen van de conferentie u volgt en zo uw eigen programma samenstellen.

Programma Uitkomstgerichte Zorg
Het Programma Uitkomstgerichte Zorg wil meer inzicht creëren in uitkomsten van zorg die er voor de patiënt echt toe doen. De bedoeling is dat die inzichten worden gebruikt om de zorg voor patiënten nog verder te verbeteren. Zodat bijvoorbeeld patiënt en zorgverlener beter samen kunnen beslissen over de beste behandeling en dat zorgprofessionals met behulp van die uitkomstinformatie de kwaliteit van zorg verder kunnen verbeteren. Binnen het Programma werken de partners van het Hoofdlijnenakkoord medisch specialistische zorg samen. Meer informatie is te vinden op www.uitkomstgerichtezorg.nl.

Landelijke conferentie
Als u wilt weten hoe uitkomstgerichte zorg in Nederland ervoor staat, dan mag u deze conferentie eigenlijk niet missen. We hebben een enorm scala aan gasten en organisaties bereid gevonden een bijdrage te leveren. Er zijn talkshows, deelsessies, werkbezoeken, podcasts en een webinar. In z’n totaliteit biedt de conferentie een prachtige blik op wat er in Nederland allemaal gebeurt. En heel bijzonder; we gaan ook even de grens over.
 
Het gezamenlijke proces dat patiënt en zorgverlener doorlopen, vormt de rode draad door het programma. We kijken daarnaast ook vanuit andere perspectieven, zoals die van de zorginstelling, zorgverzekeraar en overheid. En natuurlijk blikken we vooruit: hoe kunnen we de beweging nóg groter maken?
 
Het volledige programma vindt u
hier.
 

Voor wie?
Iedereen die betrokken is bij en rondom de medisch specialistische zorg. Denk aan patiënten (vertegenwoordigers), verpleegkundigen, artsen, ICT-deskundigen, managers en zorgbestuurders, maar ook beroepsverenigingen, zorgverzekeraars en overheden. Deelname aan de conferentie is gratis.

Inschrijven?
U kunt zich vanaf nu hier inschrijven voor de conferentie.
 

Contact
Voor inhoudelijke vragen over de conferentie of het Programma Uitkomstgerichte Zorg kunt u mailen naar uitkomstgerichtezorg@minvws.nl. Heeft u vragen over de organisatie en of logistiek van de landelijke conferentie, mail dan naar evenementen@facetwo.nl.
 

NieuwsVacaturesOver NVZ Kennisnet