Nieuwsbericht

Stuur een persoonlijke #dikkedankjewel naar een zorgmedewerker!

12 mei 2021 | 1 minuut lezen

Het is vandaag de Dag van de Verpleging; een moment om alle zorgmedewerkers in het zonnetje te zetten. Zorgmedewerkers hebben ook afgelopen jaar weer een enorme veerkracht laten zien. Ondanks moeilijke omstandigheden slagen ze er altijd weer in om met veel creativiteit en flexibiliteit, persoonlijke aandacht en warme zorg te bieden.

#dikkedankjewel

Met een #dikkedankjewel nemen ActiZ, VGN, NVZ, NFU en Zorgthuisnl het initiatief om waardering uit te spreken aan alle medewerkers in ziekenhuis-, ouderen-, gehandicapten- en thuiszorg. Een digitaal bedankje dat individuele zorgorganisaties ook zelf kunnen versturen aan hun medewerkers en delen op hun sociale media. Iedereen kan een gepersonaliseerde video maken op dikkedankjewel.nl en versturen naar een collega, vriend(in) of familielid in de zorg. De website blijft 2 maanden online, dus ook na vandaag kun je je waardering nog uitspreken.

Communicatie

Werk jij op een afdeling communicatie van een NVZ-lidinstelling? Dan kun je extra campagnematerialen downloaden om te delen op de social media van je organisatie. Kijk daarvoor in de groep Communicatie hier op NVZ Kennisnet.

#dikkedankjewel

NieuwsVacaturesOver NVZ Kennisnet