Nieuwsbericht

Nieuwe ronde subsidieregeling Veelbelovende zorg geopend

27 juli 2021 | 1 minuut lezen

Zorginstituut Nederland meldt dat er een nieuwe ronde is geopend van de subsidieregeling Veelbelovende zorg. De periode voor het indienen van een projectidee voor de subsidieregeling Veelbelovende zorg loopt van maandag 19 juli 2021 tot en met dinsdag 28 september 2021 vòòr 14:00 uur. Voordat een subsidie kan worden aangevraagd moet eerst een projectidee worden ingediend.

Het doel van de subsidieregeling Veelbelovende zorg is het versnellen van de toegang van de patiënt tot potentieel veelbelovende zorg. Wanneer de zorg bewezen effectief en doelmatig is wordt deze opgenomen in het basispakket.

https://www.zorginstituutnederland.nl/actueel/nieuws/2021/07/19/nieuwe-ronde-subsidieregeling-veelbelovende-zorg-geopend

Binnen de algemene ziekenhuizen en categorale instellingen is veel innovatiepotentieel aanwezig. De NVZ hoopt  dat de regeling een goede stimulans geeft om voorstellen in te dienen.

Heeft u vragen over de regeling? Kijk dan bij de FAQ (https://www.zorginstituutnederland.nl/werkagenda/publicaties/publicatie/2019/06/05/veelgestelde-vragen-en-antwoorden-subsidieregeling-veelbelovende-zorg) of neem contact op met het team veelbelovende zorg van het Zorginstituut en ZonMw, via veelbelovendezorg@zinl.nl

NieuwsVacaturesOver NVZ Kennisnet