Nieuwsbericht

Vacature informatie analist SEIN.

Op 9 januari 2018 geplaatst door
Informatie analist

Locatie Cruquius/Heemstede

36 uur per week
Vacaturenummer 1751.103/HK

voor de duur van 12 maanden. Bij goed functioneren en ongewijzigde omstandigheden is daarna een aanstelling voor onbepaalde tijd mogelijk.

Over SEIN:
Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) is een kennis- en expertisecentrum voor mensen met epilepsie en verwante aandoeningen. SEIN is gespecialiseerd in diagnose, behandeling, begeleiding en wetenschappelijk onderzoek van en naar epilepsie. Om dit mogelijk te maken beschikt SEIN over 2 klinische centra, 12 poliklinieken, woonvoorzieningen (Lang Verblijf), speciaal onderwijs en slaapcentra.

Info algemeen:
Voor de afdeling Informatie- communicatie- en medische technologie (ICMT) zijn wij voor de locatie Cruquius/Heemstede op zoek naar een informatie analist voor de versterking van het team Informatiemanagement. Je wordt de derde informatie analist die tezamen met de data analist werkt aan de ontwikkeling, inrichting en verbetering van informatiesystemen. Het accent ligt daarbij op de primaire applicaties van SEIN: het EPD voor de klinische zorg en het ECD voor cliënten die bij SEIN wonen en leven (Lang Verblijf). SEIN heeft een proces in gang gezet om de ICMT-functie verder te professionaliseren waarbij de bijdrage van Informatisering steeds belangrijker wordt en de automatiseringstaken in hoge mate worden uitbesteed (outsourcing).

Inhoud functie:
Als informatie analist werk je nauw samen met managers en professionals van alle Resultaat Verantwoordelijke Eenheden (Klinische Zorg, Lang Verblijf, de vestiging in Zwolle (NON), School de Waterlelie en Research) maar natuurlijk ook met je ICMT collega’s van projectmanagement en van functioneel applicatiebeheer. Je inventariseert en analyseert de informatiebehoefte, stelt business cases op, maakt ontwerpen en werkt samen met de leveranciers van (pakket)software. Jouw toegevoegde waarde zit in je kennis van zaken en in je constructief kritische houding om oplossingen binnen en tussen de RVE’s optimaal op elkaar af te stemmen en de ontwikkeling en implementatie ervan tezamen met management en eindgebruiker tot een succes te maken. De werkzaamheden zijn veelal projectgebonden. Lopende projecten zijn o.a.: ontwikkeling van een EPD, ontwikkeling van een clientenportal (VIPP project), doorontwikkeling van het ECD, pakketimplementatie voor roosterplanning, implementatie van een managementinformatiesysteem en implementatie van een generiek koppelvlak ten behoeve van dataconsistentie en –kwaliteit. Ook lever je een bijdrage aan het ontwikkelen en onderhouden van informatie- en applicatiearchitectuur.

Profiel:
Voor deze functie vragen wij een afgeronde opleiding op HBO-niveau, bij voorkeur op het terrein van informatica of medische informatiekunde. Je hebt kennis van en ervaring met een EPD of met een ECD, bij voorkeur met UNIT4/Cura.  Je hebt een aantal jaren werkervaring als informatie analist en je bent bekend met ITIL, BiSL en/of ASL. Jouw functioneren ligt op een aantoonbaar HBO+ niveau waarbij je gemakkelijk en effectief communiceert op alle organisatieniveaus. Je hebt het vermogen en de wil om je door te ontwikkelen naar business analist.

Wij bieden:
Een tijdelijke aanstelling voor de duur van 12 maanden. Bij goed functioneren en ongewijzigde omstandigheden is een aanstelling voor onbepaalde tijd mogelijk.
Het salaris bedraagt maximaal € 4.378,- bruto per maand (FWG 60) bij een volledig dienstverband en een eindejaarsuitkering van 8,33% volgens de CAO Ziekenhuizen.

Informatie:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Aad van Os, avos@sein.nl interim- en veranderingsmanager, beperkt bereikbaar op telefoon 023 558 8482.

Sollicitatie:
Ben jij degene die wij zoeken, dan kun je voor 19 januari 2018 via de vacature op www..sein.nl met de knop ‘direct solliciteren’. Vermeld daarbij het vacaturenummer 1751.103/HK.
Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure.
Bij aanstelling dient men een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te kunnen overleggen.

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.