Nieuwsbericht

Symposium Taakherschikking

Profielfoto van Frederique Nagtegaal
Frederique Nagtegaal
15 januari 2018 | 1 minuut lezen

Succesvol Symposium Taakherschikking uit 2015 krijgt een vervolg op 31 mei 2018 in de ReeHorst te Ede. Het symposium is een initiatief van de Federatie Medisch Specialisten, de Nederlandse Associatie Physician Assistants (NAPA) en de
V&VN Verpleegkundig Specialisten (V&VN VS). Samen hebben zij een programma samengesteld met succesvolle praktijkvoorbeelden van taakherschikking in de 1e en 2e lijnszorg.


Het symposium is opgezet voor geneeskundig specialisten in de 2e en 1e lijn, physician assistants, verpleegkundig specialisten, beleidsmedewerkers en bestuursleden van instellingen in de gezondheidszorg en wetenschappelijke- en beroepsverenigingen.
Belangrijkste thema van dit symposium is de samenwerking van physician assistants en verpleegkundig specialisten met geneeskundig specialisten.

Hoe maak je goede samenwerkingsafspraken met elkaar? Hoe regel je de verantwoordelijkheden? En wat levert de samenwerking op?


Onder leiding van de dagvoorzitter Cathy van Beek gaan we met de sprekers én met u hierover in gesprek. Cathy van Beek is een bekende ‘zorgnederlander’, voormalig vice-voorzitter NZa, heeft meer dan zes jaar als bestuurder bij het Radboudumc gewerkt.
En is nu aan het Radboudumc verbonden om duurzaamheidsbeleid extra impuls te geven!