Nieuwsbericht

Stakeholdersdag van de Veiligheidsregio 2018; de Veiligheidsregio van Waarde

Profielfoto van Frederique Nagtegaal
Frederique Nagtegaal
22 januari 2018 | 1 minuut lezen

Nederland veiliger maken kunnen en doen de veiligheidsregio’s niet alleen. Veiligheid is een gezamenlijke verantwoordelijkheid en juist daarom vormt de Stakeholdersdag van de Veiligheidsregio een platform voor en door directeuren, tactisch en operationele beslissers ‘van binnen en van buiten de veiligheidsregio’. Deze dag vormt het middel om in co-creatie te komen tot de Strategische Agenda voor versterking van de veiligheidsregio’s (2018 – 2020). De dynamische agenda van de Raad Directeuren Veiligheidsregio die de koers aangeeft voor de ontwikkelrichting en samenwerking van en tussen de veiligheidsregio’s én met stakeholders in de komende jaren. 

Want, de druk van lokale, regionale en (inter-)nationale veiligheidsontwikkelingen, de toenemende invloed - en de bijbehorende risico’s - van technologie/digitalisering en nieuwe verhoudingen tussen overheid en burgers versterken de maatschappelijke betekenis van de veiligheidsregio’s en hun partners op het terrein van veiligheid. De centrale vraag de Stakeholdersdag van de Veiligheidsregio 2018 is dan ook:
‘Waar zijn we van?’ en ‘Hoe creëren we – als robuuste hulpverlener en netwerkregisseur (van samenwerking) – samen met u en andere partners een wendbare Veiligheidsregio van Waarde?’.

U bent van harte welkom! Raak geïnspireerd door nieuwe inzichten en lever uw collegiale bijdrage aan de veiligheidsregio’s die zich slim, eigentijds en effectief verder willen professionaliseren, die van betekenis willen zijn én blijven voor onze veilige samenleving. Veiligheidsregio’s, hulpdiensten en stakeholders die vanuit gezamenlijke principes ‘binnen’ durven te vernieuwen en te innoveren, gedreven door de veranderingen die ‘buiten’ (kunnen) gebeuren. 

Meer informatie en aanmelden: stakeholdersdagvandeveiligheidsregio.nl

Datum                 :     maandag 12 maart 2018

Locatie                :     Kasteel De Vanenburg te Putten

Investering         :     € 295 excl. btw

Website               :     www.stakeholdersdagvandeveiligheidsregio.nl