Nieuwsbericht

Vacature Tactisch Inkoper

Profielfoto van Marc Dorst
5 februari 2018 | 2 minuten lezen

Het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis is een ambitieus, zich verjongend en dynamisch ziekenhuis dat zorg wil bieden aan alle inwoners van Midden-Zeeland en Schouwen-Duiveland met een verzorgingsgebied van 230.000 inwoners en in de zomer vele toeristen. Veel innovatie is mogelijk en diverse vakgebieden zijn volop in ontwikkeling mede door een in gang gezette intensievere samenwerking met het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam.

TACTISCH INKOPER M/V

Ter uitbreiding van de afdeling Inkoop zijn wij op zoek naar een fulltime (tactisch) inkoper voor een dienstverband van 36 uur per week, voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor de duur van 1 jaar.

Vacaturenummer: 18.24

Welke werkzaamheden ga je doen?
Als (tactisch) inkoper adviseer en ondersteun je organisatie breed bij het inkopen van diensten, investeringsgoederen, gebruiks- en verbruiksgoederen bij verschillende leveranciers. Dit doe je door de inkoopbehoefte van de interne klant te vertalen naar een goede inkoopstrategie. Je bouwt een netwerk van leveranciers om de interne klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Naast een goede relatie met de leverancier zorg je voor het maken van scherpe inkoopcondities en het bewaken van leveranciersafspraken. De afspraken leg je vast door het opstellen en afsluiten van (raam) contracten.

Daarnaast draag je bij aan de ontwikkeling van het inkoopbeleid en je geeft uitvoering aan dit beleid. Je signaleert kansen en bedreigingen op de markt en handelt hier naar. Om je te blijven ontwikkelen binnen je vakgebied volg je vakliteratuur, cursussen, netwerken, beurzen en leveranciersbezoeken.

Wij zoeken een kandidaat die:
- hbo werk- en denkniveau heeft en beschikt over de opleidingen NEVI 1 en NEVI 2 (of gelijkwaardig);
- ruime ervaring heeft op het gebied van inkoop;
- kennis en inzicht heeft in de methodiek van onderhandelen en beïnvloedingsvaardigheden, zowel intern als extern;
- beschikt over een sterk analytisch vermogen;
- algemene kennis heeft van verschillende materialen en (medische) hulpmiddelen;
- goede kennis heeft van de Nederlandse en Engelse taal;
- in staat is te werken met meest voorkomende (relevante) softwarepakketten;

Wij bieden:
Een uitdagende functie voor 36 uur per week in een dynamische werkomgeving met veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. De mogelijkheid om 4 x 9 uur per week te werken. Een aanstelling onder voorwaarden van de CAO Ziekenhuizen, salariëring volgens FWG schaal 55 (minimaal € 2612,- en maximaal € 3840,-). 144 vakantie-uren en 57 PLB-uren (Persoonlijk levensfasebudget). Een vakantietoeslag van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Wil je meer weten over deze vacature?
Informatie is te verkrijgen bij de heer Anton Thoen, Hoofd In-& Verkoop en Zorgadministratie, via telefoonnummer 06-38782180.

Solliciteren:
Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Ga dan naar http://vacatures.adrz.nl/g/1657.Hier kun je het online sollicitatieformulier invullen en de sollicitatiebrief en Curriculum Vitae bijvoegen.

Sluitingsdatum: 18-2-2018

Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject moeten worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Aan nieuw aan te stellen medewerkers vragen wij om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen. Een VOG of het inwinnen van referenties vindt plaats in de laatste fase van de sollicitatieprocedure en gaat altijd in overleg met de sollicitant.