Nieuwsbericht

Congres ‘VBHC in de praktijk’

Profielfoto van Frederique Nagtegaal
Frederique Nagtegaal
12 maart 2018 | 1 minuut lezen

Op 5 april 2018 vindt de tweede editie van het congres ‘VBHC in de praktijk’ plaats. Eén van de meest vooraanstaande Amerikaanse professoren op het gebied van Value Based Healthcare komt naar Nederland, speciaal voor dit congres.

Professor Kaplan is een van 's werelds meest invloedrijke denkers op het gebied van prestatiemanagement. Samen met prof. Michael Porter is hij dé autoriteit op het gebied van Value Based Healthcare. Na een succesvolle eerste editie van VBHC in de praktijk met professor Porter, zal professor Kaplan deze editie een inspirerende lecture en Q&A geven. Daarnaast bieden we u de unieke mogelijkheid om de VIP-masterclass van Kaplan te volgen over 'Time Driven Activity Based Costing'. 

VBHC: hoe bereiken we betere uitkomsten tegen lagere kosten?
De Value Based Healthcare methode gaat om het maximaliseren van de waarde van zorg voor de patiënt, het bereiken van betere uitkomsten tegen lagere kosten en het optimaliseren van de zorgorganisatie.
Op 5 april 2018 staat de hele dag in het teken hiervan. Naast professor Kaplan laten verschillende Nederlandse experts vanuit uiteenlopende perspectieven hun licht schijnen op VBHC. Vanuit de huisartsenzorg, de geestelijke gezondheidszorg, ziekenhuizen en medisch specialismen gaan zij in op processen, Integrated Practice Units, uitkomsten van zorg en de kosten.

Het congres VBHC biedt een unieke en eenmalige kans om te leren van dé autoriteit op het gebied van VBHC. Mis het niet en schrijf u in op www.vbhcindepraktijk.nl

Praktische informatie:
Datum:                                5 april 2018
Locatie:                               Mediaplaza Utrecht (in de Jaarbeurs)
Website & tickets:             www.vbhcindepraktijk.nl