Nieuwsbericht

Functioneel Beheerder HIX

Profielfoto van Merlijn Roerink
Merlijn Roerink
20 maart 2018 | 2 minuten lezen

Revant biedt gespecialiseerde revalidatiegeneeskunde en hart- en longrevalidatie in vier revalidatiecentra aan kinderen en volwassenen in West-Brabant en Zeeland. Er werken meer dan 500 enthousiaste medewerkers op de locaties in Breda, Goes en Terneuzen. Revant helpt revaliderende mensen hun zelfstandig functioneren te herwinnen, te behouden of te optimaliseren. We streven ernaar dat mensen met een beperking een zo hoog mogelijke mate van zelfstandigheid en maatschappelijke participatie hebben met een goede kwaliteit van leven. Daarnaast richten wij ons erop verder verlies van functionaliteit te beperken en hanteerbaar te maken. Ga voor meer informatie naar onze website: www.revant.nl.

Wij zijn op zoek naar een

Functioneel (applicatie)Beheerder HiX/CS zorgportaal (M/V)

(voor 28 - 36 uur per week)

Functie inhoud

In de functie van Functioneel Beheerder ben je verantwoordelijk voor de inrichting, invoering, beheer en onderhoud van onderdelen van ons Elektronisch Patiëntendossier-systeem HiX, het revalidant portaal en overige applicaties in de primaire zorgprocessen. Je analyseert de behoefte van gebruikers, geeft advies over wijzigingen in de inrichting van de systemen die de zorgprocessen verder optimaliseren. Belangrijk hierbij is dat de continuïteit van de organisatie en het rechtmatig gebruik van de systemen gewaarborgd is en dat gebruikers optimaal worden ondersteund. Je voert aanpassingen in de inrichting uit. Tevens definieer en beheer je, handleidingen en testscenario's. Je coördineert implementaties van nieuwe releases van bestaande software en testtrajecten met de key users. Ook is het je taak om incidenten en wijzigingen af te handelen, waarbij het zelfstandig stellen van prioriteiten belangrijk is. Je neemt als functioneel beheerder ook deel aan projecten. Je ondersteunt gebruikers door als vraagbaak te fungeren en instructie te geven.

 

Functie-eisen en verwachtingen

Je bent gedreven om de informatievoorziening voor onze revalidanten en je collega’s in het primaire proces optimaal in te richten en te beheren. Je bent in staat de wensen vanuit de zorg te vertalen naar functionele eisen en deze met de collega’s in het (project)team en de leveranciers om te zetten naar effectieve en efficiënte systemen.

 

Je beschikt over:

  • werk- en denkniveau op HBO niveau met informatiekunde/informatiemanagement component;
  • minimaal 4 jaar werkervaring in de gezondheidszorg met functioneel beheer
  • kennis en ervaring op HBO-niveau van proces analyse, informatie analyse en functioneel beheer;
  • kennis en ervaring met gebruiksbeheer, wijzigingsbeheer en gestructureerd testen
  • ruime ervaring met het maken van impactanalyses, modelleren van processen en informatiestromen;
  • kennis en ervaring met HiX en CS Zorgportaal van Chipsoft is een pré.

Daarnaast beschik je  over:

  • ruime kennis van de processen en applicaties van de patiëntenzorg en –logistiek;
  • communicatieve vaardigheden, verbaal en non-verbaal, die nodig zijn voor (in- en extern) afstemmingsoverleg, advisering en overdracht van informatie;
  • schriftelijke vaardigheden vereist bij opstellen van notities, procedures en richtlijnen;
  • kennis van project- en procesmanagement;
  • volharding en doorzettingsvermogen bij het bewaken van deadlines en planningen en realiseren doelstellingen;
  • integriteit en betrouwbaarheid.

 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een baan aan in een organisatie die sterk in beweging is en waarin groei en zelfontwikkeling gestimuleerd worden. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. De functie is ingeschaald in FWG-schaal 50, met een minimumsalaris van

€ 3.421 bruto per maand op fulltime basis (=36 uur). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Tevens kent Revant gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand.

De werktijden worden in overleg vastgesteld. De standplaats is Breda; incidenteel ben je ook werkzaam op een van onze andere locaties.

Een assessment kan tot de selectieprocedure behoren.

 

Voor nadere informatie over deze vacature kun je bellen met Sandra Nolten, informatiemanager (076 579 7651  of  076 579 7726).

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de eisen en verwachtingen, dan kun je je sollicitatiebrief met CV (onder vermelding van vacaturenummer 2018.01) mailen naar solliciteren@revant.nl.