Nieuwsbericht

Website ZMT! gaat over naar website NVZ

Profielfoto van Robin van Tilborg
Robin van Tilborg
25 oktober 2023 | 1 minuut lezen

Een stevige impuls geven aan de huidige arbeidsmarkt voor de ziekenhuisbranche en het stimuleren van innovatief werkgeverschap: dat is waar de NVZ en haar leden aan werkten met het programma Zorgprofessionals maken de toekomst!. Daarvoor is medio 2019 de gelijknamige website zmt-ziekenhuizen.nl/ gelanceerd.

Inmiddels zijn we 4 jaar verder. Het programma is afgerond, maar we gaan dóór met het versterken van de arbeidsmarkt voor de ziekenhuisbranche vanuit het thema Arbeidsmarkt en werkgeverschap. De website gaat vanaf 1 november over naar de NVZ-website. Op https://nvz-ziekenhuizen.nl/programmas/programma-arbeidsmarkt-en-werkgeverschap vind je vanaf die datum alle informatie die is bijeengebracht binnen het programma Zorgprofessionals Maken de Toekomst!. Ook de al verschenen nieuwsberichten zijn daar binnenkort te vinden.

Dit nieuwsbericht is het laatste wat je via de ZMT!-nieuwsbrief ontvangt. De eerstvolgende nieuwsbrief zul je in de eerste helft van november ontvangen vanaf de NVZ-website. Daarin staan net als tot nu toe relevante berichten over arbeidsmarkt en werkgeverschap.

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht, stel ze dan gerust aan Arbeidsmarkt@nvz-ziekenhuizen.nl